Om inte så får ni göra det i dagens Piteå Tidning!

te och tidningMari Gustavsson gör som vanligt ett inspirerande helgrepotage med hälsan i fokus. Idag var det vår Maria som fick porträttera i den nya serien med “Mitt häsloliv” som arbetsnamn. Och mitt i prick, för precis sån är hon, vår Maria. Inspirerande och ödmjuk och peppande. Passar ju alldeles perfekt att inspirera alla PTläsare med andra ord.

I repotaget berättar Maria om sin egen resa och hur träningen förändrade hennes bild på kvinnokroppen. Från att ha velat vara smal, till att vilja vara stark och hela tiden utvecklas inom kettlebellen. Viktiga tankar i vår verklighet med instagramhets och strävan efter att vara perfekta.

Hon berättar också om att tävla, om att träna tillsammans med sin man och den härliga klubben True grit som de driver tillsammans och om kraften att träna tillsammans i ett hängivet och dedikerat gäng.

Läs artikeln i din närmaste Piteå Tidning vettja!

//Annika