Ni kanske inte har sånna. Men en sån dag hade jag idag. Och med vetskapen om att det pass man ska genomföra är tufft så gäller det att bita ihop och skaffa rätt fokus. Just do it! Ett av världens största träningsföretag kan inte ha helt fel.

fokus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sista intervallersetet på första minuten (av 3) “jag behöver inte göra detta”…nån sekundsvila i rack och så på det igen…”nämen allvarligt, efter 2 min då är det okej att ställa ner kloten och skita i sista minuten…7..8…9…nej men okej sista minuten kan man ju inte ge upp. Jag behöver ju bara göra 9 stycken så hä är ju bara å köra!”  Helt tokigt galet vad som hinner passera igenom hjärnan.

Jag lyckades bita ihop å ta mig genom passet. Mycket tackvare att min partner in crime aldrig någonsin ger upp!

snatch

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Å efter passet är man ju så grymt nöjd över att ha tagit sig an utmaningen och övervunnit den. Och dessutom fått umgås med det underbara gänget, som idag tyvärr inte var komplett. Och alla lyckades inte fastna på bild heller….

 

insta jonna insta elin insta carola

 

 

 

 

 

 

 

 

Tack Elin, Jonna och Carola för lånet av bilderna 😉

När man kommer hem med den sköna känslan av grym trötthet så blir allt komplett med en dusch, nått att äta för att sen få gå å lägga sig.

Godnatt!

//Annika