Eller, ja….en tur till Ikea är kanske inte riktigt vila. Men efter gårdagens 10 minuter kändes det fantastiskt skönt med en dags vila och bara känna sig nöjd och samtidigt förväntansfull inför nästa veckas nya pass.

Ett perfekt tillfälle att ge kroppen bra mat för bra förutsättningar till återhämtning och uppbyggnad. När man äter paleo blir det inte så mycket mackor, men idag blev jag sugen på det och hittade ett recept hos Hälsa som livsstil som jag testade. Det blev riktigt bra! Paleobröd innehåller ofta mycket ägg och har en tendens att bli lite “svampigt” men detta kändes mer brödigt. Oftast är paleobröd också bäst när det är nybakt så det återstår att se hur det är imorgon. Annars kan man alltid slänga det i brödrosten.

hslbröd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptet hittar ni här

 

Och passen ser väldigt roliga ut och jag ser framemot morgondagens träning!

 

//Annika

Translate »