Idag startar Piteås stadsfestival, Piteå dansar och ler. På senare år har festivalen förändrats litegrann och nu mera är den entrèfri men grundiéen är densamma. Under de 5 dagar festivalen pågår kan man lyssna på bra musik (om ni inte redan visste det så är Piteå en musikstad och här finns Musikhögskolan som fostrat en del av landets duktiga artister), delta i aktiviteter, se på uppvisningar av olika slag, åka karuseller och så klart äta festivalmat som sig bör på festival.

På fredag kommer True Grit att finnas på området och visa tävlingslyft och utmana publiken. Detta sker 11.30-12.00 på Piteå-Torg (Rådhustorget om jag förstått rätt). Kom och kika vettja!


Programmet hittar ni här

insta jonna13835487_10206296791969607_107166709_o

Today our towns festival has its beginning and for 5 days we are gonna dance and smile at Piteå dansar och ler (translated Piteå dances and smiles). And on friday True Grit will be there and show the kettlebellsport lifts. And maybe there will be a challange for the audience 🙂 Hoping to find some new kettlbellmaniacs.